JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Stormschade aan uw dak in Amsterdam

Hevige stormen komen de laatste jaren helaas steeds vaker voor. Deze stormen zorgen voor een oplopende schadelast, onder meer aan huizen. Vooral daken hebben het hierbij zwaar te verduren. Gelukkig kunnen de daken in Nederland over het algemeen wel tegen een stootje. Toch zorgen extreme weersomstandigheden soms voor schade aan uw dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen die los komen te liggen door harde windstoten. Na een storm is het dan ook verstandig om te inventariseren hoe uw dak erbij ligt. Losse dakpannen of gescheurde dakbedekking maken uw woning namelijk erg kwetsbaar.

Mocht u stormschade hebben dan is het zeker te adviseren om snel hulp in te schakelen. De problemen kunnen nog vele malen groter worden als het dak niet laat repareren. Het kan in ons land zo nu en dan ontzettend hard waaien en regenen. Zorg dat uw dak voor én na een storm bestand is tegen het weer. Laat stormschade aan uw dak in Amsterdam direct repareren!

dakdekker Amsterdam


dakrenovatie Amsterdam
plat dak isoleren Amsterdam

Dakinspectie na stormschade

In sommige gevallen kunt u stormschade zelf oplossen. Leg dakpannen die los liggen terug op hun plek en zorg ook dat uw waterafvoer vrij is van bladeren. Zo is uw dak weer beschermd en kunnen vuil en regen gemakkelijk afgevoerd worden.


De beste en veiligste optie is natuurlijk het inschakelen van een professionele dakdekker in Amsterdam. Een vakman heeft het juiste gereedschap in huis en kan zonder gevaar het dak op. Bovendien zal een vakkundig oog uw dak het beste kunnen inspecteren. Eventuele reparaties van schade worden bij een inspectie direct uitgevoerd.

Schakel uw dakdekker in bij stormschade

Heeft er een flinke storm gewoed na liggen de dakpannen los op uw dak? Of vermoedt u na noodweer schade aan de dakbedekking van uw woning in Amsterdam? Schakel dan Amsterdam in voor inspectie of reparatie van uw stormschade. U kunt een offerte aanvragen via ons offerteformulier of telefonisch contact hebben met één van onze specialisten via 020 - 213 60 06. Bel ons direct voor een afspraak!

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten