Stormschade Amsterdam?

Hevige stormen komen de laatste jaren helaas steeds vaker voor. Deze stormen zorgen voor een oplopende schadelast, onder meer aan huizen. Vooral daken hebben het hierbij zwaar te verduren. Gelukkig kunnen de daken in Nederland over het algemeen wel tegen een stootje. Toch zorgen extreme weersomstandigheden soms voor schade aan uw dakbedekking. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen die los komen te liggen door harde windstoten. Na een storm is het dan ook verstandig om te inventariseren hoe uw dak erbij ligt. Losse dakpannen of gescheurde dakbedekking maken uw woning namelijk erg kwetsbaar.

Mocht u stormschade hebben dan is het zeker te adviseren om snel hulp in te schakelen. De problemen kunnen nog vele malen groter worden als het dak niet laat repareren. Het kan in ons land zo nu en dan ontzettend hard waaien en regenen. Zorg dat uw dak voor én na een storm bestand is tegen het weer. Laat stormschade aan uw dak in Amsterdam direct repareren!

Stormschade Amsterdam: dakinspectie na stormschade

In sommige gevallen kunt u stormschade zelf oplossen. Leg dakpannen die los liggen terug op hun plek en zorg ook dat uw waterafvoer vrij is van bladeren. Zo is uw dak weer beschermd en kunnen vuil en regen gemakkelijk afgevoerd worden.

De beste en veiligste optie is natuurlijk het inschakelen van een professionele dakdekker in Amsterdam. Een vakman heeft het juiste gereedschap in huis en kan zonder gevaar het dak op. Bovendien zal een vakkundig oog uw dak het beste kunnen inspecteren. Eventuele reparaties van schade worden bij een inspectie direct uitgevoerd.

Stormschade Amsterdam: dakdekker inschakelen

Heeft er een flinke storm gewoed na liggen de dakpannen los op uw dak? Of vermoedt u na noodweer schade aan de dakbedekking van uw woning in Amsterdam? Schakel dan JHF Bouw in voor inspectie of reparatie van uw stormschade. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, en telefonisch via 020 - 213 60 06Bel ons direct voor een afspraak!