Dakbedekking plaatsen in Amsterdam

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het bedekken van uw dak. Uw dakdekker uit Amsterdam levert en monteert dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Neem gerust contact op via telefoonnummer 020 - 213 60 06.

Dak aanleggen

Een dak aanleggen kan op verschillende manieren gedaan worden, afhankelijk van het type woning. Een dak aanleggen is geavanceerd klusje dat goed moet gebeuren. Een kleine fout en je zit met een lekkage of andere problemen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte en hellende daken.

Nieuw dak

Wilt u een nieuw dak? Uw dakdekker uit Amsterdam adviseert u welke constructie het beste past bij uw specifieke situatie. Vervolgens kunnen wij op vakkundige wijze de bedekking plaatsen in Amsterdam. Lees hieronder meer of neem direct contact op 020 - 213 60 06.

Hellende daken

De meest typerende dakbedekking voor hellende daken is de welbekende dakpan. Dakpannen zijn er in ontelbare kleuren en maten. Het maken van een pannendak vereist de nodige vakkundigheid waarbij onder meer dakvorm, verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering een rol spelen. Bij JHF Bouw uit Amsterdam vindt u deze vakkundigheid in ruime mate.

Ons assortiment dakpannen bestaat uit zowel betonnen, keramische als singles dakpannen. Welk soort dakpan geschikt is voor uw situatie, is helemaal afhankelijk van uw huis en uw eigen wensen. We gaan daarom graag met u in overleg voordat wij bedekking  aanbrengen. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden komen bekijken zodat u een idee heeft hoe een bepaald soort dakbedekking eruit ziet. Bij de keuze tussen de verschillende soorten geven wij onze klanten uit Amsterdam graag een goed advies.

Platte daken

Voor een plat dak heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking. De meest gebruikte methode is met gemodificeerde bitumen. Het voordeel van een bitumineuze bedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken, waardoor het ook geschikt is voor de meest complexe dakvormen. De gemodificeerde dakbanen die wij in Amsterdam gebruiken zijn UV-bestendig en hebben daardoor een veel langere levensduur dan traditionele bitumen bedekking.

Wij kunnen zowel uw bestaande dakbedekking vervangen, als een compleet nieuw dak bedekken. Wilt u meer weten over onze dakdekker in Amsterdam? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via: 020 - 213 60 06. We komen graag met u in gesprek!