JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Dakbedekking plaatsen in Amsterdam

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het bedekken van uw dak. Uw dakdekker uit Amsterdam levert en monteert dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Neem gerust contact op via telefoonnummer 020 - 213 60 06.

Dak aanleggen

Een dak aanleggen kan op verschillende manieren gedaan worden, afhankelijk van het type woning. Een dak aanleggen is geavanceerd klusje dat goed moet gebeuren. Een kleine fout en je zit met een lekkage of andere problemen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van platte en hellende daken.


dakbedekking hellend dak Amsterdam

Nieuw dak

Wilt u een nieuw dak? Uw dakdekker uit Amsterdam adviseert u welke constructie het beste past bij uw specifieke situatie. Vervolgens kunnen wij op vakkundige wijze de bedekking plaatsen in Amsterdam. Lees hieronder meer of neem direct contact op via 020 - 213 60 06.

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Hellende daken

De meest typerende dakbedekking voor hellende daken is de welbekende dakpan. Dakpannen zijn er in ontelbare kleuren en maten. Het maken van een pannendak vereist de nodige vakkundigheid waarbij onder meer dakvorm, verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering een rol spelen. Bij JHF Bouw uit Amsterdam vindt u deze vakkundigheid in ruime mate.


Ons assortiment dakpannen bestaat uit zowel betonnen, keramische als singles dakpannen. Welk soort dakpan geschikt is voor uw situatie, is helemaal afhankelijk van uw huis en uw eigen wensen. We gaan daarom graag met u in overleg voordat wij bedekking  aanbrengen. In onze showroom kunt u de verschillende mogelijkheden komen bekijken zodat u een idee heeft hoe een bepaald soort dakbedekking eruit ziet. Bij de keuze tussen de verschillende soorten geven wij onze klanten uit Amsterdam graag een goed advies.

Dakkapel isoleren Amsterdam


dakrenovatie Amsterdam

Platte daken

Voor een plat dak heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking. De meest gebruikte methode is met gemodificeerde bitumen. Het voordeel van een bitumineuze bedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken, waardoor het ook geschikt is voor de meest complexe dakvormen. De gemodificeerde dakbanen die wij in Amsterdam gebruiken zijn UV-bestendig en hebben daardoor een veel langere levensduur dan traditionele bitumen bedekking.

Wij kunnen zowel uw bestaande dakbedekking vervangen, als een compleet nieuw dak bedekken. Wilt u meer weten over onze dakdekker in Amsterdam? Neemt u dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons offerteformulier in te vullen, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via: 020 - 213 60 06. We komen graag met u in gesprek!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten