Dakrenovatie Amsterdam

Wanneer reparaties aan uw dak niet meer volstaan zal moeten worden uitgeweken naar dakrenovatie. Dit is een klus die veel tijd en geld kost, en daarom door veel mensen wordt gevreesd. Het komt daardoor vaak voor dat het renoveren van een dak flink wordt uitgesteld. Uw huis wordt daardoor alleen maar kwetsbaarder en ook de dakconstructie kan verder worden aangetast. Een dakrenovatie is een grote investering, maar deze levert een groot woongenot op. Uw huis is beter beschermd tegen weer en wind, goed geïsoleerd en ziet er weer netjes uit. In Amsterdam en omgeving is JHF Bouw u van dienst met vakkundige renovatie van uw dak.

Dakbedekking vervangen

Het renovatiewerk dat wij het vaakst uitvoeren is het vervangen van dakbedekking. Wanneer de materialen op uw dak hun beste tijd hebben gehad is het verstandig om deze te laten vervangen. Dakbedekking is de buitenste laag van het dak die u onder andere droog moet houden. Wanneer vuil en regen kunnen binnendringen zal ook de binnenkant van uw woning hieronder lijden.

Renovatie van dakbedekking is een uitgelezen kans om direct betere dakisolatie te plaatsen. Hiervoor moet doorgaans de complete dakbedekking worden losgehaald. Inventariseer ook of uw buren eventueel aan dakrenovatie toe zijn. Het is een stuk voordeliger om een compleet dak, of zelfs meerdere daken in één keer aan te pakken.

Dakonderhoud in plaats van dak renoveren

We raden altijd aan om regelmatig onderhoud aan uw dak te plegen of te laten plegen. Door kleine gebreken direct op te lossen bespaart u op de lange termijn veel geld. Wanneer u uw dak laat voor wat het is kan op de lange termijn een dure dakrenovatie nodig zijn. Door middel van een grondige dakinspectie kunt u erachter komen wat er mankeert aan uw dak. Bovendien wordt het dak gereinigd en worden kleine scheurtjes of lekkages meteen gerepareerd.

Is uw dak niet meer te redden, of wilt u nieuwe dakbedekking plaatsen? Dan komt onze dakdekker in Amsterdam graag uw dak renoveren. JHF Bouw beschikt over vakkundige dakdekkers die uw dak weer in nieuwstaat zullen herstellen. Vraag meer informatie aan via ons contactformulier of bel direct 020 - 213 60 06.