JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Dakonderhoud in Amsterdam

Het dak van uw huis, dakkapel, schuur, aanbouw of garage, krijgt veel te verduren. Helemaal met een klimaat zoals wij dat kennen in Nederland waar veel regen in een korte periode kan vallen. Dit in combinatie met zware windstoten zorgt ervoor dat het dak in goede conditie moet zijn om lekkages te voorkomen. Niet alleen regen en wind zorgen voor problemen, alle weersomstandigheden zijn van enorme invloed op de conditie van het dak. Om het dak in goede conditie te houden en om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen is het belangrijk om goed dakonderhoud te plegen. Zo bent u door het hele jaar heen voorbereid op de invloeden van het weer.

Dakonderhoud is er voor klanten in Amsterdam en voor alle soorten daken. Onze grondige dakinspectie zal alle gebreken aan het licht stellen. Indien gewenst kunnen wij direct reparaties aan uw dak uitvoeren. Niet alleen voeren wij dus inspecties uit, ook lossen wij problemen op wat betreft daklekkages, dakbedekking en dakschade. Bel snel voor het maken van een afspraak, wij helpen u graag!

dakdekker Amsterdam


dakrenovatie Amsterdam
plat dak isoleren Amsterdam

Onderhoudscontract voor dakonderhoud

Door een contract voor dakonderhoud af te sluiten bij JHF Bouw uit Amsterdam, kunt u de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengen. Beginnende scheuren en overige onvolkomenheden worden op deze manier vroeg opgespoord en gerepareerd, zodat u geen last krijgt van lekkages en ander ongemak. Of het nu gaat om het vervangen van enkele dakpannen, het plaatsen van een dakdoorvoer, het herstellen van een lekkende dakgoot of het repareren van een plat- of hellend dak, wij plegen goed dakonderhoud voor onze klanten in Amsterdam. Bij een onderhoudscontract wordt jaarlijks uw dak geïnspecteerd en worden onderhoud en herstelwerkzaamheden direct uitgevoerd.

Inhoud onderhoudscontract dakonderhoud

De inhoud van het onderhoudscontract kunnen we in overleg met u bepalen. Dit kan variëren van het vegen van de goten van een woonhuis tot jaarlijkse inspectie van het gehele dak of daken en wanden van meerdere gebouwen. Na het dakonderhoud zorgen wij ervoor dat u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden ontvangt. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van uitstekende kwaliteit en met een aanzienlijk langere levensduur. Lees meer over onze dakdekker in Amsterdam of neem contact met ons op voor meer informatie, of bel direct 020 - 213 60 06.

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten