JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Daklekkage in Amsterdam?

Heeft u last van een daklekkage in Amsterdam of omgeving? Een lekkend dak komt altijd ongelegen en kan veel schade aan uw woning veroorzaken. Vaak komt u pas achter een lek dak als het al schade aangericht heeft. Lekken ontstaan vaak in de buurt van dakgoten, hoeken, afvoeren en leidingen. Deze plekken op het dak verdienen daarom meer aandacht.

Lekkages kunnen veel schade aanrichten, schakel daarom snel een dakdekker uit Amsterdam in die uw problemen verhelpt. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van lekkages. Het repareren van uw lekkende dak in Amsterdam is voor ons dus geen enkel probleem.

dakdekker Amsterdam


dakrenovatie Amsterdam
plat dak isoleren Amsterdam

Soorten lekkages aan het dak

De meeste voorkomende en terugkerende oorzaken van lekkages kunnen we opdelen in drie categorieën, namelijk: dakbedekking, daklood en dakgoten. Bij dakbedekking op hellende daken ontstaan lekkages vaak door een probleem met dakpannen. Bij platte daken ligt dit probleem vaak bij een slechte afvoer van regenwater, een lekkage bij de naden of door uitdroging van het materiaal. Kijkende naar daklood dan liggen lekkages vaak bij lood wat geplaatst is rondom dakkapellen en schoorstenen. Ook de dakgoot kan voor veel ellende zorgen. Vuil in de afvoer kan snel leiden tot een verstopping met een lekkage als gevolg. Wanneer er één van deze zich voordoet op uw dak, wacht dan niet te lang met de reparatie hiervan. Hoe langer u de lekkage laat zitten, hoe eerder de mogelijkheid bestaat dat het dak echt gaat verrotten of inzakken. Wacht dus niet te lang met de reparatie van uw daklekkage! Gelukkig kunt u altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Onze monteurs staan namelijk dag en nacht voor u klaar bij daklekkage in Amsterdam Of het nu gaat om lekkage op een plat dak of lekkage op een dak met dakpannen.

24/7 Service bij daklekkage in Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omgeving en heeft u last van een daklekkage? Een lekkend dak veroorzaakt vanzelfsprekend veel overlast. Neemt u daarom ook contact op JHF Bouw uit Amsterdam! Onze vakkundige monteurs staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw daklekkage snel voor u op te lossen. Bel bij daklekkage direct met één van onze vakspecialisten op 020 - 213 60 06.

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten