JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Dakisolatie plaatsen in Amsterdam

Wilt u zo energiezuinig mogelijk wonen in Amsterdam? Dan raden wij aan dakisolatie te plaatsen. Daken isoleren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Het dak bedekt een groot deel van uw woning. Een slechte isolatie van dak zorgt er logischerwijs voor dat er veel warmte ontsnapt. Dankzij goede dakisolatie zult u minder hoeven stoken en blijft de warme in huis.

Bespaar op stookkosten

In sommige huishoudens zorgt het plaatsen van dakisolatie voor een besparing  op stookkosten van honderden euro's per jaar. De investering in de plaatsing van isolatiemateriaal op uw dak kunt u vaak relatief snel terugverdienen. De meeste woningen zijn al voorzien van dakisolatie, maar vooral oudere isolatiemethoden zorgen voor weinig besparing. Wellicht voldoet u niet eens meer aan de huidige wettelijke eisen voor dakisolatie. Benieuwd of het verbeteren van dakisolatie voor u de moeite waard is? Neem dan contact op met onze professionele dakdekkers. Wij kunnen voor u inschatten wat nieuwe dakisolatie kost en kan opleveren.

schuin dak isoleren Amsterdam


Dakisolatie plaatsen Amsterdam
Dakdekker Amsterdam

Dak van binnen isoleren

Een dak isoleren gaat het gemakkelijkst van binnenuit. Heel handige doet-het-zelvers zouden dit wellicht op eigen houtje kunnen doen. Isolatie op een plat dak of dakkapel verg echter de kennis en kunde  van een specialist.


Het is van belang om allereerst te weten wat voor materialen al onder het dak liggen en in de constructie zijn gebruikt. Wanneer er al een dampremmende laag aanwezig is zult u klimaatfolie moeten aanbrengen. Ook heeft niet ieder dak ruimte voor dakisolatie aan de binnenzijde. Raadpleeg een professional voor advies over de juiste soort materiaal met een goede isolatiewaarde.

Dakisolatie aan de buitenkant

Het dak isoleren aan de buitenkant levert in veel gevallen de beste isolatie van uw woning op. Door dakisolatie aan de buitenzijde te plaatsen hoeft er geen rekening gehouden te worden met onderdelen van de dakconstructie. Er kunnen dus grotere stukken isolatiemateriaal geplaatst worden die bovendien beter op elkaar aansluiten. Deze manier van isoleren is een tijdrovende klus en kan het best uitgevoerd worden als het complete dak wordt aangepakt. In het geval van dakpannen op een schuin dak moeten bijvoorbeeld alle pannen van het dak worden gehaald voordat er geïsoleerd kan worden.


Wilt u uw dak (beter) laten isoleren? Neem dan contact met ons op! JHF Bouw uit Amsterdam kan u van deskundig advies voorzien. Zo krijgt u het juiste materiaal op het dak en geniet u in de toekomst van een energiezuinigere woning. U kunt het offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte, of direct bellen naar 020 - 213 60 06.

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten