JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Dakgoot vervangen in Amsterdam

De dakgoot is een klein, maar essentieel onderdeel van uw dak. Deze goot zorgt er namelijk voor dat al het regenwater netjes wordt afgevoerd en in de regenpijp terechtkomt. Wilt u uw dakgoten vervangen in Amsterdam? Bel gerust 020 - 213 60 06. Wij luisteren naar uw wensen en maken direct een afspraak.

Uw dakgoot vervangen

Een goede afvoer van water en vuil is belangrijk om uw totale dakbedekking in goede staat te houden. JHF Bouw voert een totaalpakket aan werkzaamheden op en aan het dak uit. Daar hoort dus ook het onderhouden, repareren, reinigen en plaatsen van dakgoten bij.

dakgoten vervangen Amsterdam


Advies op maat

Er is bij de aanschaf van dakgoten volop keuze uit verschillende vormen en materialen. Zo is de traditionele rechthoekige zinken dakgoot al lang niet meer de norm. Aluminium, kunststof en koperen dakgoten hebben allemaal specifieke voordelen. Informeer voordat u nieuwe goten aanschaft eerst bij een vakman wat voor uw situatie de beste oplossing is. JHF Bouw voorziet u graag van advies en kan u eventueel van dienst zijn met plaatsing van dakgoten in Amsterdam.

Reparatie van uw dakgoot

Vuil is de grootste vijand van uw dakgoot. Vooral in de herfst kunnen bladeren zich snel ophopen in de goot. Dit zorgt na verloop van tijd voor verstopping en misschien zelfs lekkage in het dak. Het water kan geen kant op en zoekt een uitweg door kwetsbare delen van uw dak. Dergelijke problemen kunnen voorkomen worden met regelmatige reiniging en onderhoud van uw dakgoten. Wanneer lekkage of rotting optreedt kan JHF Bouw voor u in actie komen met dakgoot reparatie. Ook scheurtjes in uw dakgoten repareren wij direct.

Uw oude dakgoot vervangen

Verkeren uw dakgoten in zo’n slechte staat dat reparatie geen optie meer is? Dan kan onze dakdekker in Amsterdam uw dakgoot vervangen door een nieuwe goot naar keuze. In sommige gevallen loont het ook om een beschadigde dakgoot te vernieuwen in plaats van te repareren. U kunt dan kiezen voor een exemplaar van een duurzamer materiaal.


Informeer naar de mogelijkheden via 020 - 213 60 06 of gebruik ons offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten