JHF Bouw

Uw vakkundige dakdekker uit Amsterdam!

✓ Snel van uw lekkage verlost

✓ 24 uurs service bij spoed

✓ Meer dan 10 jaar ervaring!

✓ Uitstekende service

✓ Voor al uw dakproblemen

Dakreparatie in Amsterdam

Bij JHF Bouw uit Amsterdam werken ervaren dakdekkers die erop getraind zijn om onze klanten in Amsterdam zo vakkundig mogelijk van dienst te zijn. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats! U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe daken, maar ook voor onderhoud en dakreparatie.


Wanneer uw dakbedekking kapot gaat hebben de weersomstandigheden vrij spel. Daarom is het zaak om zo snel mogelijk reparatie van uw dak uit te laten voeren. Op die manier voorkomt u verdere schade en houdt u bijvoorbeeld vuil en regen buiten de deur. Met het uitstellen van een reparatie heeft u ook kans dat de reparatie groter wordt wat tot extra kosten zal gaan leiden. Wees er daarom altijd snel bij! Na een dakreparatie is uw dak weer als nieuw en kan uw dak weer jarenlang mee. Ook bij lekkage van uw dak kunt u de hulp van onze dakdekkers inschakelen voor dakreparatie. In Amsterdam zijn wij actief op elk gebied dat met dakdekken te maken heeft. Wij werken met zowel bedrijven als particulieren en helpen u aan een goed en duurzaam dak boven het hoofd.

dakdekker Amsterdam


dakrenovatie Amsterdam

Meer dan alleen dakreparatie!

De omgeving van Amsterdam is het werkgebied van ons dakdekkersbedrijf. Binnen deze regio zijn wij werkzaam met goed opgeleide dakdekkers die uw behoeften voorop hebben staan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, uitwerken en uitvoeren van uw wensen. Onze diensten groeien mee met de behoefte van onze klanten en met de markt. Naast klantgerichtheid, bieden wij eveneens een snelle service en kwaliteit. Wij zijn uw dakdekkers voor elke klus!


JHF Bouw in Amsterdam voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: dakinspectie, dakreparatie, daklekkage en meer. Bel ons op 020 - 213 60 06 voor het vakkundig uitvoeren van één of meerdere van deze klussen. Ook kunt u ons offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!

U STAAT OP DE EERSTE PLEK!

U staat voor ons op de eerste plaats. We staan voor vakkundige dienstverlening. Ook bij urgente problemen kunt u op ons bouwen!

Ons werkgebied

Wij verrichten dakwerkzaamheden in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Naarden

Vakkundig geholpen

Welk probleem u ook heeft, wij verhelpen het op efficiënte en vakkundige wijze!

24-uurs service

Wij hechten waarde aan snelle service, daarom wordt u bij ons altijd binnen één dag geholpen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Middels dit formulier kunt u geheel kostenloos een vrijblijvende offerte aanvragen voor werkzaamheden aan uw dak!

Ochtend
Middag
Avond

Na het versturen van dit formulier nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Direct contact

020 - 213 60 06

Hoofdvestiging

Dukdalfweg 8, Amsterdam

JHF Bouw

Dukdalfweg 8

1041BD Amsterdam

KvK: 86043862

Telefoon: 020 - 213 60 06

Openingstijden

Maandag07:30 - 16:00
Dinsdag07:30 - 16:00
Woensdag07:30 - 16:00
Donderdag07:30 - 16:00
Vrijdag07:30 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten