De dakdekkersbranche is voor iedereen interessant. Daarom willen wij middels deze blog mensen informeren en inspireren. Van standaard informatie over verschillende daken tot informatie over de nieuwste ontwikkelingen in de branche en van problemen met daken tot de nieuwste technieken die wij als dakdekker in Amsterdam gebruiken. Neem gerust een kijkje tussen de blogartikelen hieronder.

Vragen?

Heeft u direct al een vraag of wilt u een verzoek doen voor een artikel over een speciaal onderwerp? Benader ons gerust. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 020 - 213 60 06 of via ons contactformulier. Wij staan u direct te woord.

Wie zijn wij?

Voordat u verder lees willen wij onszelf even voorstellen. JHF Bouw is een dakdekkersbedrijf in Amsterdam dat sinds 2013 aan de weg timmert om kwalitatief hoogwaardige daken te leveren. Wij houden ervan onszelf uit te dagen. Dit doen wij door altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de branche en hier op in te spelen. Op die manier houden wij onze medewerkers alert en creatief en kunnen we het beste van het beste leveren. Wij kenmerken ons verder door onze open communicatie met onze klanten. Zonder goede communicatie kan er geen goed werk geleverd worden. Dit is voor ons prioriteit nummer 1. Alles wat wij doen gebeurt in overleg, zodat er achteraf geen verrassingen ontstaan.

Blog dakdekker Amsterdam

Door ons enthousiasme voor daken hebben wij een dakdekker blog opgericht. Met deze blog hopen we meer mensen te enthousiasmeren en te triggeren om na te gaan denken over de staat van hun dak. Veel daken worden jarenlang genegeerd. Heel logisch, maar zonder dakonderhoud gaat het dak snel achteruit. Hoe langer u wacht hoe groter de kans is dat er een grote dakreparatie in Amsterdam nodig is, die meestal gepaard gaat met hoge kosten. Laat dit u niet gebeuren en lees hier alles over bijvoorbeeld het onderhoud van uw dak of over goede dakisolatie.

Pas op! Oplichters actief

December 12, 2022

Het onderwerp is inmiddels al in verschillende tv programma’s besproken: malafide bedrijven binnen de dakdekkers branche die torenhoge rekeningen uitschrijven voor een paar minuten werk. Veel mensen en ook andere dakdekkersbedrijven zijn hier de dupe van. Hieronder geven wij 10 tips hoe u een betrouwbare dakdekker kunt vinden en wat u moet doen als u […]

Lees verder »
daklekkage

Wat te doen bij een daklekkage?

January 28, 2021

Bij een daklekkage moet u op onderstaande vier zaken letten. Klik op de links voor meer informatie. garantieregeling uitzoeken; schadevergoeding aanvragen; schade repareren; schade voorkomen. Mocht u direct een dakdekker Amsterdam nodig hebben, dan kunt u ons altijd bellen op . staat voor u klaar. Garantieregeling daklekkage Voor alle producten geldt een wettelijke garantie. Iedereen […]

Lees verder »